KlimClinic Posbank Aart Vierhouten

'Klimmen doe je met je hoofd'

Efficiënter leren klimmen en ontdekken hoe je gecontroleerd en met plezier kan afdalen.

Schiet jouw hartslag ook omhoog als je aan de afdaling denkt? Wij leren je graag energie besparen omdat je kennis en ervaring opdoet over de juiste bochtentechniek, goede lichaamshouding, gebruik van de remmen en inschatten van je snelheid.

Krijg jij je hartslag niet onder controle tijdens de klim? Hoe voorkom je een pijnlijke nek of rug en snap je niet waarom je ketting steeds overslaat?
Leer professionele ademhalingstechnieken, voel wat de juiste houding is en luister naar je versnellingskeuze. Kortom leer hoe jij lachend aan de start staat tijdens je volgende wieleruitdaging.

Aart Vierhouten en ons professionele instructeursteam bieden je graag persoonlijk advies en tips over klim -én daaltechnieken.


Inschrijven
KlimClinic zaterdag 7 maart 2020


'Bedankt voor een hele mooie dag! Super verzorgd, aandacht voor iedereen en ik heb echt wat geleerd! Nogmaals veel dank'.
Erik


Aart Vierhouten

Hij stond 10 keer aan de start van grote ronden als Tour de France, Vuelta en Giro. Reed 8 wereldkampioenschappen en startte 12 keer in de Ronde van Vlaanderen, Parijs Roubaix en de Amstel Gold Race. Waar de échte klimmers beschikken over de juiste klimvezels wist Aart in de afdaling zijn winst te behalen. Hij weet wat overleven is. Klimmen doe je met je hoofd, is zijn motto.


KlimClinics

Ruim 16 jaar organiseren we wielerclinics op de Posbank, een populair trainingsgebied voor de profs. De Posbank behoort tot nationaal park Veluwezoom. Een prachtig geaccidenteerd terrein door bos en hei. Er zijn diverse beklimmingen zoals de Posbank, Emma Piramide en Zijpenberg met stijgingspercentages van max 10%. We houden rekening met ieder sportief niveau.

De KlimClinic wordt afgesloten met een individuele klimtijdrit voor liefhebbers.


Inschrijven
KlimClinic zaterdag 7 maart 2020Quotes

'Door de techniek van het afdalen nu te kennen, kan ik met veel meer vertrouwen en rust afdalen. Heerlijk!'
Vinu KlimClinic


De wijze waarop Mirjam, Aart en het team de wielerclinic weten neer te zetten heeft grote bewondering achtergelaten. Belangrijk daarin is dat je daarbij plezier uitstraalt in wat je doet. Vooral de spontane, ontspannen en toegankelijke manier waarop jullie met de deelnemers omgaan is werkelijk een sterk punt.'
Raf van Assche
WielerClinic Daikin


'Het werkt!
Ondanks de kou heb ik mij dik ingepakt en heb de primavera ride gereden met veel tegen wind en de Amerongse berg. Ik heb goed op mijn ademhaling gelet en kon hierdoor de wind trotseren en voordat ik het wist was ik boven op de berg, en kon al beloning met mijn handen in de beugels heerlijk afdalen!'

Mariet van Dusseldorp


'Mijn persoonlijke hoogtepunt was dat Aart aan het einde van de dag uitgebreid de moeite heeft genomen om mijn fiets anders af te stellen. Dat vond ik echt heel speciaal'.
Remco Berendsen


'Ik heb een super dag gehad en hoop volgend jaar nog een clinic in Limburg te doen.'
Taco Thorpe


Posbank   Zaterdag 7 maart 2020
Restaurant Houtplaats, Rheden
12.00 -17.00 uur
135 euro p.p.
Inschrijven  KlimClinic zaterdag 7 maart 2020Zie ook Limburg & Voerstreek   KlimClinic Limburg
Rijk van Margraten - Cadier en Keer
21 maart 2020
10.00 - 16.30 uur
149 euro p.p.

Inbegrepen  Professionele begeleiding
Presentatie Aart Vierhouten
Koffie/ thee lunchbroodje bij ontvangst
Drankje en hapje na afloop
Extra instructeur(s) - ex profs
Volgauto/ EHBO op de route
Bijzonderheden  Minimaal 15 deelnemers
Alg. Voorwaarden MIR Sportmarketing