Fietsen in hooggebergte

Klimmen op het hoogste niveau

Vitaliteitstraject

Door collega's of relaties aangemoedigd worden om de top te bereiken. Persoonlijk advies en training van een topsporter, gerichte wielerclinic(s) vooraf en een 100 dagen online trainingsprogramma stomen je optimaal klaar voor aansprekende bergen als de Stelvio, Alpe d'Huez, Mont Ventoux of andere 'hors catégorie' beklimmingen.


Individuele teamsport

Al 16 jaar organiseren we vitaliteitstrajecten binnen bedrijven. Fietsen is bij uitstek een perfecte individuele teamsport waarbij iedereen persoonlijke grenzen kan verleggen binnen de ultieme teamspirit.

Als sportief doel kun je natuurlijk ook deelnemen aan een groot wielerevenement als Alpe d'HuZes, Etape du Tour, Mont Ventoux of Stevio Challenge? Uiteraard zijn de Amstel Gold Race of Limburg's Mooiste ook uitstekende doelen die gesteld kunnen worden voor een enthousiast bedrijfsteam.


'Iedereen loopt met een lach op het gezicht. En de verhalen die je hoort, geweldig!
Iedereen vond het echt super gaaf. Wat hebben jullie goed voor ons gezorgd! Ook daarvoor dank je wel!"

Alloesca Mullers - H&L Accountants
Jaartraject personeel - beklimming Stelvio


100 dagen trainingsprogramma

Op weg naar een sportief, gezamenlijk doel maakt een online trainingsprogramma deel uit van het traject. Middels dit programma wordt in 100 dagen vooraf afgeteld. Dit houdt in een presentatie op locatie, begeleid online programma met trainingsschema's en ademhalingsoefeningen van Aart Vierhouten en Koen de Jong. Iedereen kan meedoen want we bieden vier niveaus in het online trainingsprogramma.


Van 'zero tot hero'!

Iedere fietser met een redelijke conditie kan deelnemen. Deze wordt gaande weg alleen maar beter. Voor je bedrijf een unieke gelegenheid om met collega's of relaties de ultieme teamspirit te beleven. Niet alleen tijdens, maar ook vooraf en na de uitdaging is de teamspirit voelbaar. 'Het draagt heel positief bij aan een goede werksfeer en productiviteit', zo is ons al regelmatig verteld.


'Nadat we terugkwamen van de Alpe d'Huez was de sfeer op kantoor zoveel collegialer. Samen afzien en het einddoel halen maakt hele nieuwe energie vrij'.
Andre Alderliesten - Applicatie beheerder Vormbouw
Halfjaartraject personeel - beklimming Alpe d'Huez


Efficiënt klimmen en veilig dalen

Tijdens gerichte trainingen leren we de deelnemers de krachten te verdelen; goede ademhaling, versnellingskeuze, rem- en bochtentechniek en de juiste houding te hanteren.


Een wielertrainingstraject die we geheel naar wens en mogelijkheden invullen. We hebben veel ervaring. Met ongelooflijk veel plezier helpen we persoonlijke, sportieve wielerdoelen te realiseren.

Bepaal je koers

Geïnteresseerd in een deskundig 'Bepaal de koers' - strategiegesprek? Welke mogelijkheden kunnen we jouw bedrijf bieden.
Mirjam Langedijk - t 035 6288400
mirjam@sportclinics.nl