Fietsen in hooggebergte

Klimmen op het hoogste niveau

Bedrijfs-Wielertraject

Door collega's of relaties aangemoedigd worden om de top te bereiken. Persoonlijk advies en training van een topsporter, gerichte wielerclinic(s) vooraf en een 100 dagen online trainingsprogramma stomen je optimaal klaar voor aansprekende bergen als de Stelvio, Alpe d'Huez, Mont Ventoux of andere 'hors catégorie' beklimmingen .

Of neem je met je team deel aan een groot wielerevenement als Alpe d'HuZes, Etape du Tour, Mont Ventoux of Stevio Challenge? Uiteraard zijn de Amstel Gold Race of Limburg's Mooiste ook uitstekende doelen die gesteld kunnen worden met een enthousiast bedrijfsteam.


"Iedereen loopt met een lach op zijn of haar gezicht. En de verhalen die je hoort, geweldig! Iedereen vond het echt super gaaf".

"Wat hebben jullie goed voor ons gezorgd! Ook daarvoor dank je wel!"

Alloesca Mullers - H&L Accountants
Jaartraject personeel - beklimming Stelvio

Sportrusten

Op weg naar een sportief, gezamenlijk doel maakt Sportrusten deel uit van het traject. Middels dit programma wordt in 100 dagen vooraf afgeteld. Dit houdt in een presentatie op locatie, begeleid online programma met trainingsschema's en ademhalingsoefeningen van Aart Vierhouten en Koen de Jong.

Van 'zero tot hero'!
Iedere fietser met een redelijke conditie kan deelnemen. Deze wordt gaande weg alleen maar beter. Voor je bedrijf een unieke gelegenheid om met collega's of relaties de ultieme teamspirit te beleven. Niet alleen tijdens, maar ook vooraf en na de uitdaging is de teamspirit voelbaar. 'Het draagt heel positief bij aan een goede werksfeer en productiviteit', zo is ons al regelmatig verteld.

Efficiënt klimmen, veilig dalen, gerichte verdeling van krachten; je leert klimmen en dalen als een prof. Individueel je grenzen verleggen binnen de ultieme teamspirit!

Een wielertrainingstraject die we geheel naar wens en mogelijkheden invullen. We hebben veel ervaring. Met ongelooflijk veel plezier helpen we persoonlijke, sportieve wielerdoelen te realiseren.

Bepaal je koers

Geïnteresseerd in een deskundig 'Bepaal de koers' - strategiegesprek? Welke mogelijkheden kunnen we jouw bedrijf bieden.
Mirjam Langedijk - t 035 6288400
mirjam@sportclinics.nl