Wie zijn wij
Mirjam Langedijk

Eigenaar & oprichter MIR Sportmarketing bv
Ruim 16 jaar bewaakt Mirjam de visie van MIR Sportmarketing. Met veel plezier heeft ze een honderdtal succesvolle bedrijfswielerclinics georganiseerd. Ze is trots op de samenwerking met een waardevol en deskundig team!
Daarnaast heeft ze decennia lange ervaring in het organiseren van fietsreizen en fietsevenementen zoals de KlimClassic en Gerrie Knetemann Classic.

Samen met haar partner Aart Vierhouten laat ze met passie en kennis de wielersport beleven. Ze adviseren bedrijven op het gebied van sponsoring en marketingkansen binnen het (professionele) wielrennen.

Mirjam was jarenlang actief in de opzet en uitvoering van fietsreizen in Amerika, Zuid Afrika en Nieuw Zeeland. Als ervaren wedstrijdrenster en schaatsinstructeur begon zij in 2000 met de organisatie van sportclinics met als vaste waarde een (ex) profsporter.

LinkedIn Mirjam LangedijkAart Vierhouten

Professioneel begeleider & projectadviseur
Een waardevolle ex prof die in staat is het optimale Cycling Spirit® gevoel te laten ervaren.
Aart werd na 14 jaar beroepsrenner, bondscoach (<23 jr) en technisch manager bij Vacansoleil. Aart heeft een duidelijke visie op de wielersport. Met plezier deelt hij zijn analyse regelmatig in de media en adviseert hij bedrijven. Inmiddels heeft hij succesvolle sponsordeals gerealiseerd.
Aart weet als geen ander het beste uit een renner te halen. Niet alleen profs als Wout Poels maar ook recreatieve renners leert hij graag zijn krachten ontdekken.
Een motivator die samen met Koen de Jong het boek Ik, de wielrenner schreef. Een must have voor iedere wielrenner die met nog meer fietsplezier het beste uit zichzelf wil halen.

Aart heeft jarenlang ervaring in het uitzetten voor attractieve route voor wielerclinics, de KlimCassic en de Gerrie Knetemann Classic.
LinkedIn Aart VierhoutenLeon van Bon

Professioneel wielerfotograaf
Leon van Bon, één van de grootste talenten uit zijn tijd. Een palmares die respect afdwingt. Won 2 etappes in de Tour de France, meervoudig Nederlands Kampioen, 2e Olympische Spelen Barcelona en 3e op WK. Hij werd 4e Parijs Roubax en Ronde van Vlaanderen. Slechts enkele hoogtepunten uit zijn lange carrière.
We werken graag met professionals en Leon maakt dat als professioneel wielerfotograaf ook meer dan waar. Wielerbeleving zoals het bedoeld is. Het lukt Leon om het wielergevoel vast te leggen in optima forma. 'Gelukkig hebben we de foto's nog'... met een bijzonder gevoel voor details zoals alleen een (ex)prof dat kan.
Leon van Bon Photography
Mirjam Melchers

Wielerinstructeur
Profrenster van 1998 tot 2010. Deze sympathieke renster won twee keer de Ronde van Vlaanderen, won etappes in de Giro en is meervoudig Nederlands Kampioen op de weg, tijdrijden en veldrijden. Een allroundster die respect afdwingt. Mirjam is een waardevolle professional binnen ons team. Ze is personal trainer waardoor deelnemers ook na de wielerclinic onder haar begeleiding hun professionele doelen kunnen voortzetten.Chantal Beltman

Wielerinstructeur
Chantal Beltman heeft in haar vijftien jaar lange carrière indrukwekkende overwinningen behaald. De allround renster werd tweede op het WK, won vier Wereldbeker wedstrijden en ze nam deel aan de Olympische Spelen in Sydney en Peking.
Haar kennis en ervaring gecombineerd met de persoonlijke aandacht voor de deelnemers, maakt Chantal een waardevolle kracht in ons professionele instructeurs team.Sissy van Alebeek

Wielerinstructeur
Sissy van Alebeek was jarenlang de onmisbare kracht voor Leontien van Moorsel. In 2001 werd de sterke sprintster zelf Nederlands Kampioen. Haar palmares is indrukwekkend. Ze heeft inmiddels vele dames het echte wielrennen geleerd. Het prof damesteam van Argos Shimano stond een aantal jaar onder haar leiding. De vrolijke dame uit Schijndel is geduldig en deelt graag haar kennis. Sissy vertegenwoordigt een professionele waarde in ons team.
Arnoud van Groen

Wielerinstructeur
Arnoud van Groen was 4 jaar prof bij onder andere Vacansoleil. Een trouwe knecht die veel beulswerk verrichtte voor zijn kopmannen.
Sinds 2014 maakt Arnoud deel uit van ons vast instructeursteam en is van grote waarde niet alleen op de fiets. Ook de IT is in handen van Arnoud die naast zijn profcarrière zijn studie bedrijfswiskunde succesvol wist af te ronden.Kasper Bijlsma

Wielerinstructeur
Een gepassioneerde en zeer ervaren kracht binnen het team van MIR Sportmarketing. Zowel KNWU trainer als fietsreizenbegeleider. Ook als mechanieker kan Kasper uit de voeten. Hij fietst wedstrijden zowel op de weg als op de wielerbaan. Als langeafstandsfietser heeft hij onder meer 6.000 km. dwars door de Verenigde Staten gefietst. Als gecertificeerd AED en EHBO-er en maakt hij zijn inzet als professioneel instructeur compleet.Peter van der Rol Brouwer

Wieler- en schaatsinstructeur
Sinds 1990 gediplomeerd schaatsinstructeur en is schaatstrainer van gewest Noord Holland - Utrecht. Dat betekent zomers vele loop-en fietstrainingen met jonge talenten maar ook recreatieve sporters. Peter studeerde medicijnen in Amsterdam. Hij is een gewaardeerd en enthousiast instructeur met zeer veel kennis van zaken.Harm Wallast

Wieler- en schaatsinstructeur
Al jarenlang actief als wieler- en schaatsinstructeur en vormt daarmee een grote vaste waarde in het MIR Sportmarketing team. Harm is gediplomeerd sportinstructeur waaronder ook een zeer ervaren spinning instructeur. Harm is actief als (wedstrijd)renner bij Wielervereniging Gaul! dus ook hij kent de kneepjes van het vak.Sigrid Jochems

Wielerinstructeur
Professioneel renster sinds 2007. Ook actief én succesvol op de baan als tandempiloot. Onze clinicgebieden kennen voor Sigrid geen geheimen. Ze traint bijna wekelijks zowel op de Posbank als in Zuid Limburg waar ze alle weggetjes kent. Sigrid is een enthousiaste, kundige instructeur die deelnemers met zorg begeleidt tijdens onze wielerclinics.
Helaas is Sigrid in april van dit jaar aangereden. Ze heeft een lange revalidatie voor de boeg. We hopen haar na haar herstel weer in ons team in te kunnen zetten!Sebastiaan ten Zeldam

Wielerinstructeur
Sebastiaan is een allrounder. Zijn ervaring en kennis van het fietsen reikt verder dan alleen de op de weg. Als actief wedstrijdrenner verruilt hij regelmatig het asfalt voor het strand. Tijdens de populaire strandraces is hij regelmatig voorin terug te vinden.
Sebastiaan deelt graag zijn kennis met andere fietsers.
Daarnaast is Sebastiaan een gewaardeerd zzp-er die op kantoor ondersteunt in de uitvoering van communicatie- en marketingtaken.Judith Jelsma

Wielerinstructeur
Renster bij Rabo Lady Force. Afgestudeerd bewegingswetenschapper en werkzaam als leefstijlcoach aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Een spontane en kundige renster en daarom goede aanvulling binnen het team van mannen.