Sportclinic met topsporter

Een sportclinic onder leiding van een topsporter. MIR Sportmarketing maakt het mogelijk.

Wij organiseren exclusieve sportclinics. Evenementen met een sportief karakter waarbij u en uw relaties of medewerkers de unieke kans krijgen zich te laten inspireren door een 'echte' professional. Door topschaatsers, -wielrenners en -voetballers die weten hoe het voelt op het hoogste niveau te presteren en die als geen ander in staat zijn de essentie van topprestaties over te brengen.

Want wie het voorrecht heeft door een sportcoryfee gecoached te worden, (her-)ontdekt het plezier van sport. En de essentie van de inzet. Immers, een betere houding, een andere verdeling van de energie of simpelweg wilskracht, zorgen ervoor dat je je eigen grenzen verlegt.

Onze sportclinics worden hoog gewaardeerd. Met veel plezier en creativiteit ontwikkelen we voor u een passend evenement met de juiste topsporter.

MIR Sportmarketing

MIR Sportmarketing is gespecialiseerd in de organisatie van wieleractiviteiten en wielersponsoring. Daarnaast voert zij de marketing voor managementbureau 'Sportman.nl BV' en evenementenbureau 'Sportevenementen.nl BV'.

Info & Bestellen Ik, de wielrenner