Cases

Relatiemarketing - 9e IT Leaders Cycling Challenge

Jaarlijks organiseren wij voor CIONET deze IT klassieker. Een uitdaging voor sportieve IT bedrijven.
In mei 2019 koersen IT bedrijven voor de 9e keer in successie door een aantrekkelijk fietsgebied. Ben je werkzaam in de IT en heb je interesse om met een bedrijfsteam mee te doen in mei 2019?
mirjam@sportclinics.nl

Tijdens de 8e editie sprak Niki Terpstra over zijn winst in de Ronde van Vlaanderen. Materiaalkeuze en strategische teamvoorbereiding vormden onderwerpen van zijn heldenverhaal.
Een jaar eerder was het Leontien van Moorsel. Zij sprak over ondernemen na je topsportcarrière.
Video CIONET 7e IT Leaders Cycling Challenge


Hopitality - In de Tour met Quick-step

Sinds dit jaar zijn we partner van Quick-Step Floors Cycling team. We hebben daarmee een heel aantal klanten kunnen laten genieten van het allerhoogste in wielersportbeleving.

'zo dichtbij de renners, midden in de koers van de Tour de France; het was onvergetelijk!'

Nodig je trouwe relaties uit of contact je goede vriend voor ultieme VIP dagen met topploeg Quick-Step Cycling Volgend jaar start is de Tour de France in Brussel. Wil je voor je bedrijf meer weten over de unieke sponsor- en hospitality mogelijkheden?
Bel of mail T 035 628 8400 info@sportclinics.nl


Sponsoring - A.S.O. partnership

Sinds ons partnership met de Tour de France organisatie hebben we succesvolle partnerships gesloten. O.a. DHL en ABUS hebben volop marketingkansen benut met de Tourstart in Utrecht en jaarlijks tijdens Parijs Roubaix.


Trainingstraject - Vitaliteit op de werkvloer

Vitaliteit begint met rustig ademhalen.
We bieden een 30 dagen online programma voor iedereen. Als een ultiem doel deel uitmaakt van het vitaliteitsprogramma wordt in 100 dagen vooraf afgeteld. Een begeleid traject met ademhalingsoefeningen van Koen de Jong en met wielertrainingsschema's van Aart Vierhouten op weg naar een uitdagende en succesvolle sportprestatie. Sportrusten Wielrennen
Een passend vitaliteitsvoorstel voor jouw bedrijf? Mail gerust naar mirjam@sportclinics.nlCycling Spirit®

De wielernieuwsbrief die inspireert en informeert over de wielersport. Wielerblogs, tips, wielerweetjes, acties, gezondheid, kortingen en meer. Met businesspartners maken we passende items waarin kennis wordt gedeeld voor nog meer fietsplezier.
Partner worden in Cycling Spirit® mirjam@sportclinics.nl

Cycling Spirit®nieuwsbrief ontvangen?
Aanmelden