Cases

In de Tour met Quick-step

Meerijden in de Tour de France met de beste wielerploeg van dit moment! We verzorgen jaarlijks unieke hospitality pakketten.
Nodig trouwe relaties uit of contact je goede vriend voor ultieme VIP dagen met topploeg Quick-Step Cycling tijdens het grootste wielerevenement ter wereld. Meer wielerbeleving kun je niet wensen! Vanaf 2 personen. Vanaf 5 personen staat de volledige Quick-Step VIP Shutlle met chauffeur (ex prof) klaar.

Info info@sportclinics.nl

VIP-PAKKET o.a.
- Ophalen/ brengen van luchthaven
- Diner in teamhotel bij aankomst
- Hotelaccommodatie in teamhotel
*op basis beschikbaarheid
- Ontbijt in teamhotel
- Meet & greet met Quick-Step renners
- Beleef voorbereiding staff & renners voor etappe
- Toegang paddock - officiële startgebied teams
- VIP Shuttle met stops op parcours
- Goede verzorging onderweg
- Bezoek aankomstzone - live finish
- Goody bag - team items, teamcap - teamfoto

Sinds dit jaar zijn we partner van Quick-Step Floors Cycling team. We adviseren graag over interessante etappes. Een aantal mooie klanten hebben al geboekt. Bel of mail gerust voor aanvullende informatie en de nog beschikbare data. T 035 628 8400 info@sportclinics.nl


9e IT Leaders Cycling Challenge

Jaarlijks organiseren wij voor CIONET deze IT klassieker. Een optimale uitdaging voor sportieve IT bedrijven.
Op 18 mei 2018 koersten IT bedrijven voor de 8e keer in successie door een aantrekkelijke fietsgebied. Ben je werkzaam in de IT en heb je interesse om met een bedrijfsteam mee te doen in mei 2019?
mirjam@sportclinics.nl

Tijdens de 8e editie sprak Niki Terpstra over zijn winst in de Ronde van Vlaanderen. Materiaalkeuze en strategische teamvoorbereiding vormden onderwerpen van zijn heldenverhaal.
Een jaar eerder was het Leontien van Moorsel. Zij sprak over ondernemen na je topsportcarrière.
Video CIONET 7e IT Leaders Cycling Challenge

Parijs Roubaix - A.S.O. Partner

MIR Sportmarketing was voor tweede jaar trotse partner van ABUS Security Tech Germany. ABUS was ook dit jaar official partner van Paris - Roubaix. ABUS heeft tijdens de 115e editie hun nieuwe helm Abus GameChanger geintroduceerd.
Een prachtige helm voor zowel de prof als de recreatieve fietser. 'Met meer dan 50 kilometer aan kasseistroken, weet iedere renner dat veiligheid belangrijk is. Een goede helm is evident', aldus Aart Vierhouten die 12 keer de kasseienklassieker reed.
Informatie over sponsorzaken ASO wedstrijden bel of mail naar Aart Vierhouten - 035 6288400
info@sportclinics.nl

Vitaliteitsprogramma - Sportrusten

Vitaliteit begint met rustig ademhalen.
We bieden een 30 dagen online programma voor iedereen. Als een ultiem doel deel uitmaakt van het vitaliteitsprogramma wordt in 100 dagen vooraf afgeteld. Een begeleid traject met ademhalingsoefeningen van Koen de Jong en met wielertrainingsschema's van Aart Vierhouten op weg naar een uitdagende en succesvolle sportprestatie. Sportrusten Wielrennen
Een passend vitaliteitsvoorstel voor jouw bedrijf? Mail gerust naar mirjam@sportclinics.nl


Cycling Spirit®

De wielernieuwsbrief die inspireert en informeert over de wielersport. Interessante events, blogs, tips, sportrusten, wielerweetjes, vraag aan de prof, achtergrondinformatie over materialen, gezondheid en meer. Met onze partners maken we passende items waarin kennis wordt gedeeld voor nog meer fietsplezier. Partner worden in Cycling Spirit® mirjam@sportclinics.nl

Cycling Spirit®nieuwsbrief ontvangen?
Aanmelden