Cases

Vitaliteitsprogramma - Sportrusten

Vitaliteit begint met rustig ademhalen.
We bieden een 30 dagen online programma voor iedereen. Als een ultiem doel deel uitmaakt van het vitaliteitsprogramma wordt in 100 dagen vooraf afgeteld. Een begeleid traject met ademhalingsoefeningen van Koen de Jong en met wielertrainingsschema's van Aart Vierhouten op weg naar een uitdagende en succesvolle sportprestatie. Sportrusten Wielrennen
Een passend vitaliteitsvoorstel voor jouw bedrijf? Mail gerust naar mirjam@sportclinics.nl


8e IT Leaders Cycling Challenge

Jaarlijks organiseren wij voor CIONET deze IT klassieker. Een optimale uitdaging voor sportieve IT bedrijven.
Op 18 mei 2018 koersen IT bedrijven voor de 8e keer in successie door een aantrekkelijke fietsgebied. Ben je werkzaam in de IT en heb je interesse om met een bedrijfsteam mee te doen?
8e IT Leaders Cycling Challenge

Tijdens de 7e editie sprak Leontien van Moorsel over haar grootste overwinning. Tijdens haar carrière overwon ze anorexia. Inmiddels heeft ze haar eigen Leontienhuis waar 80 anorexia patiënten dagelijks worden behandeld. Vele families worden door Leontien en een deskundig team geholpen; waarvoor in de gewone zorg geen plaats is. Een waanzinnig initiatief dat respect afdwingt.
Video CIONET 7e IT Leaders Cycling ChallengeParijs Roubaix - A.S.O. Partner

MIR Sportmarketing was voor tweede jaar trotse partner van ABUS Security Tech Germany. ABUS was ook dit jaar official partner van Paris - Roubaix. ABUS heeft tijdens de 115e editie hun nieuwe helm geintroduceerd.
Een prachtige helm voor zowel de prof als de recreatieve fietser. 'Met meer dan 50 kilometer aan kasseistroken, weet iedere renner dat veiligheid belangrijk is. Een goede helm is evident', aldus Aart Vierhouten die 12 keer de kasseienklassieker reed.


Cycling Spirit®

De wielernieuwsbrief die inspireert en informeert over de wielersport. Interessante events, blogs, tips, sportrusten, wielerweetjes, vraag aan de prof, achtergrondinformatie over materialen, gezondheid en meer. Met onze partners maken we passende items waarin kennis wordt gedeeld voor nog meer fietsplezier. Partner worden in Cycling Spirit® mirjam@sportclinics.nl

Cycling Spirit®nieuwsbrief ontvangen?
Aanmelden